Notícies
Dilluns, 30 de Juny General

Dissabte 26 de juliol, a partir de les 22 hores, celebrarem la tradicional processó dels Fanalets de Sant Jaume. En acabar, actuació infantil al Parc del Graó. Tots els infants que ho desitgin podran confeccionar el seu propi fanalet al taller que es farà els dies 23 i 24 de juliol, a les piscines, de 17 a 20 h.

  Els infants seran els protagonistes d’una de les festes més emblemàtiques del municipi, que evoca la llegenda del pas de l’apòstol Sant Jaume per les terres de Lleida. Dissabte 26 de juliol, a partir de les 22 hores, celebrarem la tradicional processó dels Fanalets de Sant Jaume. La festa, que és una de les més emblemàtiques d’aquesta localitat, compta... (Més)

Dilluns, 30 de Juny General

Concurs de fotografia de la fira Circ Picat. Podeu presentar fotografies fins el 18 de juliol.

S'ha convocat un concurs de fotografia de la fira Circ Picat, que es va dur a terme a Alpicat. Les persones interessades poden consultar les bases en l'enllaç següent:   Bases del Concurs de fotografia de la fira Circ Picat   (Més)

Dilluns, 23 de Juny General

La fira Circ Picat s'estrena amb èxit

Aquest cap de setmana, Alpicat ha acollit la 1a. fira de circ de les terres de Lleida, CIRC PICAT, amb nombrosos espectacles al voltant del circ i una fira d'artesania, que s'ha instal·lat al carrer de Lleida. Els espectacles s'han dut a terme en diversos escenaris: plaça de la Natura, sala La Unió, plaça dels Països Catalans, plaça del bar de... (Més)

Diumenge, 22 de Juny General

Pregons diaris

Si us interessa consultar els pregons que cada dia emet l'Ajuntament, podeu llegir-los en l'enllaç següent: Pregons (Més)

Divendres, 20 de Juny General

Concurs de fotografia de la Festa de la Mascota

El concurs de fotografia de la Festa de la Mascota ja està convocat. Podeu consultar les bases en l'enllaç següent: Concurs fotografia festa mascota 2014 (Més)

Divendres, 20 de Juny General

Tecnopera Workshop

10è. Congrés Nacional de la Pera Inauguració de la jornada Avui s'ha dut a terme a Alpicat la jornada Tecnopera Workshop, el 10è. Congrés Nacional de la Pera. L'esdeveniment ha estat organitzat per l'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat), amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat, la Diputació de Lleida, Isofred, Ilerfred, AsurBrok, Box Jove, Embalatges Mauri, Hinojosa, Frutalpi i... (Més)

Accès privat
Recordar contrasenya
Butlletí