Notícies
Dijous, 10 d'Abril General

Els actes de la Setmana Santa d'Alpicat es recullen en una publicació

Els actes de la Setmana Santa d'Alpicat es recullen en una publicació del Departament de Cultura, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs Alguns actes de la Setmana Santa d'Alpicat i d'altres activitats que es celebren en diferents indrets de les comarques lleidatanes s'han recopilat en una publicació que han fet el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya,... (Més)

Dimecres, 09 d'Abril General

Èxit de la caminada en commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física.

El bon temps va contribuir a l'èxit de la caminada que l'Ajuntament va organitzar el diumenge 6 d'abril, amb la col·laboració dels professionals del Consultori mèdic d'Alpicat  -GSS Gestió de Serveis Sanitaris-, en commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física. La caminada va recórrer diferents camins del terme municipal. (Més)

Dimarts, 08 d'Abril General

Pregons diaris

Si us interessa consultar els pregons que cada dia emet l'Ajuntament, podeu llegir-los en l'enllaç següent: Pregons (Més)

Dimarts, 08 d'Abril General

Preinscripció al primer cicle d'educació infantil, per al curs 2014-2015

  Informació bàsica sobre la preinscripció al primer cicle d'educació infantil, per al curs 2014-2015 en aquest enllaç:   A mesura que avanci el procediment, s'anirà publicant informació. L'oferta de places es publicarà entre el 28 i 30 d'abril, tal com disposa la resolució del Departament d'Ensenyament per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres educatius sostinguts amb fons... (Més)

Divendres, 28 de Març General

Jornada de Portes Obertes a la Llar d'Infants Municipal L'Estel

El dia 10 d'abril, de 17 a 20 h, es farà jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Municipal l'Estel.   Més informació sobre el procés de preinscripció i matrícula en aquest enllaç (Més)

Divendres, 28 de Març General

15è. Concurs de pintura ràpida "Vila d'Alpicat"

L'Ajuntament ha convocat el 15è. premi de pintura ràpida "Vila d'Alpicat". S'atorgaran els premis següents: Premi Ajuntament d’Alpicat : 500€ Premi Ceràmiques Palau :  350€ Premi Medilast :  350€ Premi ALVILLE, SL (Delegació MAPFRE a Alpicat) : 350€   Bases del concurs i més informació en aquest enllaç (Més)

Accès privat
Recordar contrasenya
Butlletí