Accès privat
Recordar contrasenya
Enllaços
Agenda
General
Signa un vot per la independència

Dates: Del 22/03/2014 al 23/03/2014
Hora: 10:00
Lloc: Plaça de l'Església

 

L’Associació de Municipis per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana han organitzat una recollida massiva de signatures per a la campanya “Signa un vot per la independència”, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de març, a molts pobles i ciutats de Catalunya.

 

Aquesta campanya està fonamentada en el dret de petició i poden signar tots els ciutadans majors de 16 anys i també els estrangers.

 

S’exerceix per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un estat independent. En cas que això no sigui possible perquè l’Estat espanyol no permeti, impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, es demana que aquesta petició sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable (“vot”) perquè els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència de Catalunya, d’acord amb el dret internacional.

 

A Alpicat hi haurà taules coordinades per l’AMI i l’ANC, el dissabte 22 i el diumenge 23, a la plaça de l’Església, per recollir els vots de tothom que hi estigui interessat.