Acc猫s privat
Recordar contrasenya
Enlla莽os
Agenda
General
Processó dels fanalets de Sant Jaume i actuació infantil M'arremangu

Dates: Del 26/07/2014 al 26/07/2014
Hora: 22:00
Lloc: Sortida de la plaça de l'EsgÓ﹕ia

TRADICIONAL PROCESSÓ DELS FANALETS DE SANT JAUME A ALPICAT I ESPECTACLE INFANTIL AL PARC DEL GRAÓ

Els infants seran els protagonistes d'una de les festes més emblemàtiques del municipi, que evoca la llegenda del pas de l'apòstol Sant Jaume per les terres de Lleida.


Dissabte 26 de juliol, a partir de les 22 hores, celebrarem la tradicional processó dels Fanalets de Sant Jaume. La festa, que és una de les més emblemàtiques d'aquesta localitat, compta amb la participació dels infants del poble com a autèntics protagonistes.


En aquesta processó els més petits omplen els carrers de llum i color amb els seus fanalets, tot evocant una antiga llegenda de les terres de Ponent, que ha estat tramesa oralment de generació en generació i que rememora el pas de l'apòstol Sant Jaume per Lleida.


Per promocionar aquesta festa, l'Ajuntament d'Alpicat ha organitzat uns tallers perquè els menuts confeccionin i decorin manualment els seus propis fanalets.


La processó començarà a les 22 hores del dissabte 26 de juliol, des de la plaça de l'Església. Per cloure la festa, al Parc del Graó hi haurà l'espectacle titulat “Marremangu”, a càrrec del grup Pepsicolen.


L'entrada és gratuïta.



TALLER DE FANALETS
Dies 24 i 25 de juliol de 17 a 20 h. a les piscines municipals.
Cal portar: 1 ampolla de 2 litres d'aigua, buida
Tisores
El taller és gratuït i no cal inscripció prèvia.



PROCESSÓ DELS FANALETS DE SANT JAUME
Dia 26 de juliol a les 22 h. Sortida de la plaça de l'Església.



ESPECTACLE MARREMANGU
Dia 26 de juliol, en acabar la processó dels fanalets, al Parc del Graó, espectacle infantil "Marremangu", una barreja explosiva d'animació musical i d'actuació clownesca.