Notícies
Dimecres, 11 de Juliol General

Alpicat realitza activitats d'esport adaptat dins el programa de les estades d'estiu


ALPICAT REALITZA ACTIVITATS D’ESPORT ADAPTAT DINS EL PROGRAMA DE LES ESTADES D’ESTIU

El primer torn ha comptat amb un total de 147 participants. S’han realitzat activitats innovadores al voltant de l’esport adaptat i la immersió lingüística.

 

El proper divendres 13 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc l’entrega de diplomes del primer torn de les estades de lleure que ha organitzat l’Ajuntament d’Alpicat i que ha comptat amb un total de 147 participants, entre nens i nenes, de 6 a 15 anys.

Com a novetat respecte a les edicions anteriors, cal dir que aquest any s’ha treballat en l’esport adaptat mitjançant una jornada de conscienciació per reforçar en els nois i noies valors com la superació, l’esforç i la cooperació, així com palesar que es pot fer esport sigui quina sigui la situació física i psíquica de les persones.

La Federació Catalana de l’Esport Adaptat ha cedit 12 cadires de rodes per aquest projecte que han permès realitzar jocs de relleus. També s’han organitzat jocs de precisisó a nivell locomotor i visual, jocs de cooperació, partits amb cadires de rodes i jocs d’escalfament amb material adaptat.

 

En les mateixes estades d’estiu, s’ha realitzat una jornada d’immersió a l’anglès en la qual els alumnes han practicat aquest idioma durant tot el dia, amb l’objectiu de millorar-ne l’expressió oral i no oblidar els coneixements adquirits durant el curs escolar.

 

 

El mateix dia de la cloenda de les estades es farà el lliurament de diplomes CIATE (Curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esports) als 25 joves majors de 16 anys (d’Alpicat, Rosselló i Lleida) que aquest any s’han format a Alpicat per aconseguir aquest títol. El curs és reconegut mitjançant un certificat de l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
 

Accès privat
Recordar contrasenya
Butlletí