Accès privat
Recordar contrasenya
Enllaços
Agenda
General
Reugenio

Dates: Del 19/01/2013 al 19/01/2013
Hora: 22:00
Lloc: La Unió

A les dècades dels anys 80 i 90, Eugenio era una institució de l'acudit a la televisió. Tenia una posada en escena única, sempre fumant, bebent i amb ulleres de sol. Vestia de negre, seia en un tamboret i començava cada actuació amb la mítica frase "Saben aquel que diu..." amb un accent català que no podia o volia amagar.
Darrere del personatge d'Eugenio, hi havia l'Eugeni Jofra Bafalluy. Joier de professió, sempre actuava seriós. Ell deia que "només ric quan cobro". Els seus cassets es venien per milers. Fa vuit anys, Eugenio va morir, però el seu estil, inconfusible, i molt imitat, amb les dificultats que comporta aconseguir una manera de fer humor tan particular, encara viu.

Gerard Jofra, fill de l'humorista, està darrere de Saben aquel que diu... Producciones i de l'espectacle Reugenio. Cada funció és un homenatge al pare i a la mare, la Conchita, dona d'Eugenio, una andalusa de Huelva cantant de vocació que va impulsar la carrera del marit a finals dels seixanta com a duo. Ella cantava i ell tocava la guitarra. L'any 1976 van obrir un local on actuaven i difonien l'humor d'Eugenio, el Sausalito.

Aquest espectacle agafa el relleu i recull el testimoni tal com va ser, fent que el seu humor es mantingui entre nosaltres, tant per als que no el van poder veure en viu, com per a les generacions que se'l van perdre, com per als que el van gaudir i volen continuar fent-ho. 
 

Entrada anticipada: 10 euros. Es vendran els dies 11, 14, 15 i 16 de gener de 2013, de 16 a 18 h, a l'edifici La Unió -entrada per carrer Major, 28-

Entrada a taquilla: 12 euros
 

*Activitat programada dins els actes de la Festa Major de Sant Sebastià